Select Page

30/08/2019 – 08/09/2019

Åpningstider:
tir– fre kl. 12–16
tor kl. 12–20
lør- søn kl. 11–15

Vernissage:
30/08 kl. 18:00 – 21:00

Visningsrommet USF
USF Verftet / Georgernes Verft 12 / 5011 Bergen
https://usf.no/visningsrommet/

Jeg identifiserte meg alltid mest med Carrie. Eller Miranda. Eller egentlig hele gjengen, alle løp jo rundt å lette etter den store kjærligheten. Slik som jeg har gjort. Om igjen og om igjen. Uten noe særlig med hell; en var for tidlig, en annen for lik, en fokuserte for mye på meg. En var for gammel, en annen langt borte, en fokuserte for mye på seg. Det var den mest uoppnåelige som introduserte meg til de 36 spørsmålene som fører til kjærlighet. Vi hadde en fantastisk fin kveld hvor vi stilte hverandre noen av dem, men han ville aldri fullføre. Og han ville ikke fortelle meg hvorfor. Å lete etter romantisk kjærlighet til en menneske-person har vist seg å ligne mer på et mareritt enn en deilig drøm. Så i fjor tok jeg noen grep for å re-definere hvordan og hvem jeg elsker. Jeg fant fort en annen partner, og etter et år i samboerskap med Gullis står vi stødigere enn noen sinne. Han kritiserer ikke, han er rolig og fokusert. Og mens han på hederlig vis lever i full kontakt med sine omgivelser (en egenskap jeg håper vil smitte av på meg) motsetter han seg aldri mine forslag. Heller ikke forslaget om å utfordre stillheten mellom oss. For det er utvilsomt stille, og jeg tenkte at de 36 spørsmålene kunne sette i gang en samtale. Det er virkelig på tide med en god dialog. Men hvordan kan jeg høre noen som ikke hever stemmen? – Renate Synnes Handal (f.1988)

One year’s relationship with Gullis and it’s time for a good dialogue. 36 questions to find love.