Select Page

04/09/2017 

Åpningstider:

man kl. 20–24

Vernissage:

Prøverommet er et nomadisk visningsrom som tar i bruk ulike steder, gallerier og institusjoner i Bergen. Hver kveld er unik og one night only! Her samles kunstnere og andre kulturinteresserte for å presentere, bruke og utforske billedkunst, musikk, performance, teater, film, dans, skulptur, installasjon og opplesing med og for et publikum.

Prøverommet er for alle og har eksistert som en selvstendig enhet ved siden av den ordinære driften til BIT Teatergarasjen siden 1998. Vi ønsker at Prøverommet skal virke styrkende for den uetablerte og prøvende scenen i Bergen, og håper dere vil være med å utvikle, oppleve og ikke minst våge forandring, eksperimentering og uforutsigbarhet.

Send en beskrivelse om hva du ønsker å presentere, benytte eller utforske i våre visningsrom til proverommet(at)bit-teatergarasjen.no. Og om du lurer på noe kan du ta kontakt med Kristina Melbø Valvik, koordinator for prøverommet. Mobil: +47 45 29 89 02

Prøverommet er støttet av Bergen Kommune.

Every other Monday Prøverommet brings life to a variety of art expressions; pictorial art, performance, literature, video art, installation art, dance, photo, theatre and more.
Young artist and art interested people gather to explore and move forward on the underground scene in Bergen.

Interested in participating? Contact Kristina Melbø Valvik, coordinator Prøverommet.
Mail: proverommet(at)bit-teatergarasjen.no / Phone: +47 45 29 89 02

Landmark

Rasmus Meyers alle 5

http://bit-teatergarasjen.no/proeverommet