Select Page
utstillingsguiden
6/11 – 8/11
 
Lør-Søn//Sat-Sun: 12 – 16
 
Vernissage:
6/11 19:00

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Øyvind Novak Jenssen og Karoline Sætre, begge studenter ved Kunstakademiet i Trondheim.

Øyvind eksperimenterer mye med materialer, medier og formater. Tilfeldigheter er ofte
en del av prosessen . Arbeidene hans er ofte installasjonsbasert , og refererer til tematikker rundt avfall, mat og forbrukersamfunnet. Som tidligere kokk er arbeidsverktøy og metoder derfra ofte en del av arbeidene.

Karoline er interessert i relasjon; det som er stygt; poesi, og i arbeidene hennes utarter det seg ofte som en blanding av teknikker.
“Når folk spør hva jeg gjør pleier jeg å svare at jeg jobber med tekst og bilde. De lurer på
om jeg er flink til å male og tegne, men jeg husker ikke om jeg er det og svarer at jeg kanskje har glemt hvordan man gjør det.”

“Vi er opptatt av å se hva som skjer med kunsten når den må forholde seg til et begrenset
tidsrom, og om vi etterhvert kan lære oss å presse kreativiteten eller den kunstneriske integriteten til å manes frem i det gitte tidsrommet hver gang. Vi har sålangt jobbet på femten forskjellige arbeider, hvorav vi anser fjorten av de å være totalt mislykkede og ett ganske godt. Ved å repetere arbeidsmetoden og gi den tid til å vokse, tror vi at arbeidene kommer til å utvikle seg til å utnytte tidsrammen til det fulle, som en powernap, og kanskje vise oss hvordan kunstproduksjon ala det travle og hektiske 2015 kan være.”

Galleri Fisk
Kong Oscars gate 46
gallerifisk.no