Select Page

Blekrosa er en av vinterens store trender, så hvorfor ikke gå for en lekker wallpiece med rosa detaljer? Denne gir rommet en ekstra wow-factor! Eller hva med et elegant, roterende sidebord av gyllent speilglass? Disse er perfekte for å gjøre hjemmet ditt ekstra lunt, og blandet med noen elementer av mintgrønn har hjemmet fått en Luxe Revival look! J’adore! Eller ønsker du en mer fransk look – der nordisk tre møter Paris? Naturelementer blandet med chic fløyel, kjølig treverk, speilflater og sateng gir en eksentrisk stil som både er hjemmekoselig, vakker og elegant. Si bonjour til dette håndmalte møbelet med myke kanter og stramme linjer, helt perfekt for betraktning mens du lounger gjennom vinteren!

Susanna Antonsson og Marie Vallestad ønsker velkommen til åpning av et unikt pop-up showroom på Galleri Fisk: Luxe Revival, J’adore.

De første 20 besøkende vil få utdelt goodie-bags.

Åpning: fredag 1.mars kl 19-22 (21.30)
Øvrige åpningstider: 2.-3.mars kl 12-16

***
Susanna Antonsson (1991) og Marie Vallestad (1991) er andreårs-bachelorstudenter ved Kunstakademiet i Bergen. Tidligere samarbeid inkluderer utstillingen Självhjalpsbiblioteket, vist på Joy Forum desember 2018.