Select Page
galleri-fisk
7/3 – 9/3
Fre – Søn 12 – 18
Vernissage:
7/3: 19.00

Jeg arbejder med lys og skygger, former og skulptur, materiale og arkitektur. Typisk gennem tegning, video, fotografi og skulptur.Jeg er meget fascineret af tanken om hukommelse og minder, der refererer til steder du går og arkitektur du er omgivet af. Nogle minder er tydeligere end andre, begge er lige vigtige, fordi du bære elementer af en given situation.På udstillingen, er det mit ønske at udstille min seneste fascination af photo-lysfølsomt papir,derudover koble det op med video-dokumentation og supplerende udstille nogle af mine tidligere collager. Alle dele af udstillingen falder ind under et overordnet tema af at optage og fastholde lys, og derved danne souvenirs og universer for yderligere refleksioner og minde.Med titlen “In a constant change and then it stop’s” ligger vigtigheden af at fastholde det flygtige.

Kong Oscars gate 46
gallerifisk.no
gallerifisk@gmail.com