Select Page

Hedda12/2 – 14/2 2016

Åpningstider:

Lør – søn 13.00 – 17.00

Vernissage:

12/2 kl.19.00

Hedda Hørran

Studerer siste året bachelor ved Kunstakademiet i Trondheim. Hun arbeider med en blanding av maleri og tegning på materialer som papir, mdf, lerret og forskjellige typer stoff som velur og bomull.
Hennes prosjekt nå er å finne en form for intensitet i arbeidsprosessen som vil vedvare i det ferdigstilte arbeidet. Hun ønsker å jobbe i en arbeidsprosess hvor hun kan oppleve å bli drevet av intuisjonen og ikke hemmet av konseptet. Hun tar en total avstand fra konseptuelle og går inn i det visuelle.

Arbeidene består av en blanding av lagtidskrevende tegning med blyant og en mer hurtig form for ‘kaos-tegning’ med oljepastell, oil sticks, maling, eller ved å skjære i materialet. Slangefiguren som går igjen har ingen konseptuell betydning for henne, men har gått igjen i flere av verkene som et slags bindingsmiddel, den oppstår naturlig på grunn av formen den kan gi.
Hedda er også tidligere utdannet ved forfatterstudiet i Bø og arbeider ofte med tekst i verkene. Det kan være eksisterende språk eller et ikke-eksisterende kun visuelt språk. Tegn eller symboler.

 

Galleri Fisk

Kong Oscars gate 48

gallerifisk.no