Select Page

Knipsu har gleden av å invitere til Finisage av utstillingen Tanken 0 av Torgrim Wahl Sund. Vi blir presentert en litterær inngangsport til verket skrevet og fremført av kunstneren selv.

Verkene vist i utstillingen er resultatet av en langvarig kunstnerisk prosess der kunstneren har utviklet en egen teknikk i produksjonen av bildene, der han lagvis legger kull, kritt og diamantstøv som danner relieffer, spor og lignelser etter uendelighet og nærhet.
I utstillingen Tanken 0 er alle arbeider nyproduserte og også Knipsus visningsrom er tilrettelagt spesielt for prosjektet.

Det blir servert forfriskninger.

Torgrim Wahl Sund bor og arbeider i Bergen og er utdannet med master ved Kunsthøgskolen i Bergen (2006). Han arbeider i teknikkene tegning, grafikk, maleri, hybride arbeider og installasjon. Wahl Sund har vist sine arbeider ved anerkjente institusjoner nasjonalt og internasjonalt, blant disse House of Foundation (Moss), Kreutzberg Pavillion (Berlin), NOoSphere (New York) Space Dike (Tokyo) og Norske Grafikere (Oslo).
Verk av Wahl Sund er innkjøpt av Nasjonalmuseet, National Taiwan Museum of Fine Arts, Universitetet i Bergen, Hordaland Fylke og Upsala Kommun.